KÄSITYÖPAJAT PERHOSSA JA VETELISSÄ

Nyt on oiva tilaisuus tulla tutustumaan käsityöharrastukseen ja kurkistamaan kansalaisopiston kädentaitojen kurssitarjontaan! Järjestämme käsityöpajapäivän  Perhon kirkonkylänkoululla la 7.4. klo 10-15 ja Vetelin Veikkolassa la 14.4. klo 11-15. Käsityöpajassa voit tutustua erilaisiin käsityötekniikoihin, kuten solmeiluun, kirjansidontaan, kirjovirkkaukseen tai vaikkapa pajunpunontaan ja valmistaa itselle tai lahjaksi pieniä tuotteita.  Opettajina kansalaisopiston kädentaitokurssien opettajat, joilta voit ostaa  materiaalit paikan päällä.  Tule vaikka koko päiväksi ja ota lapsetkin mukaasi. Perhossa yläkoulun 9.luokka pitää kanttiinia ja järjestää lapsille ajankulua päivän aikana. Vetelin Veikkolassa on  nuorisoseuran Kevätpörinä-tapahtuman myötä monenlaista muutakin toimintaa, mm. koko perheen buffetti ja lapsiparkki. Ilmoittautuminen molempiin käsityöpajoihin 28.3. mennessä joko netissä: http://www.opistopalvelut.fi/perhonjokilaakso tai puhelimitse: 050-5790151 ja 050-5790163. Osallistumismaksu 5 €.