Kurssimaksut ja alennukset

KURSSIMAKSUT

Kurssimaksu on määritelty kurssikohtaisesti kurssin kokonaistuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla opinto-ohjelmassa. Kurssista lähetetään lasku postitse kotiosoitteeseen. Muistathan huolehtia maksut ajallaan. Maksamattomat kurssimaksut menevät perintään.

Jos opiskelija keskeyttää kurssin, kurssimaksua ei alenneta eikä palauteta. Kurssimaksu palautetaan opiskelijalle vain kurssin peruuntuessa tai jos opiskelija ei voi osallistua kurssille opiston kurssiin tekemän muutoksen vuoksi.

OPINTOPASSI

Opiskelijalla on mahdollisuus hankkia opistopassi (100 €), joka oikeuttaa opiskeluun millä tahansa kurssilla koko lukuvuoden lukuun ottamatta muutamia erikseen mainittuja kursseja. Opintopassiopiskelijaksi ilmoittaudutaan kurssinumerolla 999 999. Opintopassilla opiskelevan on lisäksi ilmoittauduttava kaikille haluamilleen kursseille opiskelijaksi.

OPINTOSETELI

Opintosetelietuus on tarkoitettu opistoalueen kuntien asukkaille. Etuuden voi saada maahanmuuttaja, työtön, seniori (= 63 vuotta täyttänyt) tai eläkeläinen. Etuuteen oikeutetun opiskelijan kurssimaksuun opisto tekee automaattisesti opintosetelialennuksen laskutuksen yhteydessä. Opintopassista ei saa opintosetelialennusta.

TYKY-SETELIT

Kurssimaksun voi maksaa myös RJ-kuntoseteli Oy:n hallinnoimalla Tyky-kuntoseteli+:lla sekä Tyky-online:lla.  Muut kuntosetelit eivät kelpaa. Kuntoseteleitä voi käyttää myös opintosetelin maksuun. Kuntosetelit ovat henkilökohtaisia ja niissä on oltava opiskelijan oma nimi. Setelit annetaan opettajalle välittömäsi kurssin käynnistyttyä ja opettaja toimittaa ne viipymättä opiston toimistoon.