Kansalaisopiston lähiopetusta ei jatketa keväällä 2020

Koronaepidemian vuoksi kansalaisopiston lähiopetus keskeytettiin Valtioneuvoston määräyksellä 16.3. alkaen. Muutamilla kursseilla opetus vielä jatkuu etäopetuksena lukukauden loppuun saakka. Lähiopetusta emme enää käynnistä kevään aikana, vaan käännämme katseet ensi syksyyn.

Kansalaisopiston johtokunta päätti, että keskeytyneiden kurssien pitämättä jääneet tunnit noin kolmen viikon osalta siirretään pidettäväksi syksyllä 2020 pidentämällä lukukautta muutamalla viikolla. Näin ollen lukuvuonna 2019-2020 jo laskutetuista kurssimaksuista ei tehdä palautuksia. Keväällä koronatilanteen vuoksi kesken jääneitä lyhytkursseja ei laskuteta.

Huhtikuulle suunnitteilla ollut 50v-juhla ja -näyttely siirtyy kevääseen 2021. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä. Juhlavuodeksi on valmistunut opiston 50-vuotisesta toiminnasta koostettu monipuolinen sähköinen historiikki sekä opiston nykypäivästä kertova video. Ne julkistetaan lähiaikoina. Seuraa ilmoittelua Perhonjokilaakso-lehdessä sekä opiston nettisivuilla ja Facebookissa.

Tämä kevät on hyvin poikkeuksellinen ja vaatii meiltä kaikilta sopeutumista mm. sosiaalisen kanssakäymisen välttämiseen. Toivotaan, että syksyllä pääsemme taas normaalisti harrastusten pariin ja tapaamaan toisiamme yhteisen tekemisen äärellä.

Nautitaan kevään tulosta ja luonnon heräämisestä!