Kurssit käynnistyvät

Lukuvuoden 2020-2021 pitkät kurssit käynnistyvät viikoilla 35 – 37. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu niiden kurssien osalta, joilla on  vielä tilaa. Myöhemmin syksyllä tai kevätlukukaudella alkaville kursseille on myös mahdollista vielä ilmoittautua, mikäli niissä on vapaita paikkoja. Ennakkoon määräaikaan mennessä  ilmoittautuminen on tärkeätä, sillä kurssia ei voida käynnistää, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Kursseilla noudatetaan viranomaisten ja koulutuksen järjestäjän määrittämiä ohjeita koronaepidemian leviämisen ehkäisemisessä. Jokaisen kurssille osallistuvan tulee omalta osaltaan huolehtia epidemian leviämisen ehkäisemisestä noudattamalla turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Sairaana ei kurssille saa osallistua.

Turvallista ja terveellistä opiskelusyksyä!